Ι ΑΜ GREEK AND I WANNA GO HOME
Όταν η γραφιστική γίνεται μάχιμη, έχει πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια από οποιοδήποτε άλλο συμβατικό όπλο. Εδώ λοιπόν έχουμε ένα τέτοιο γεγονός που το βλέπουμε να συμβαίνει αυτή τη στιγμή.   

Ι ΑΜ GREEK AND I WANNA GO HOME

Αυτή είναι η φράση και το κεντρικό μήνυμα που αποστέλλεται παντού μέσο διαδικτύου, από την Ανεξάρτητη εθελοντική κίνηση με σκοπό την επιστροφή των Ελληνικών αρχαιοτήτων που παράνομα κρατούνται εκτός Ελλάδας. Εμπνευστής και δημιουργός είναι ο Μουσικοσυνθέτης και φωτογράφος Ares Kalogeropoulos ο οποίος διαμένει και δραστηριοποιείται στο Oldenburg της Βόρειας Γερμανίας
Η Ανεξάρτητη αυτή κίνηση, απέκτησε χιλιάδες υποστηρικτές στο διαδίκτυο, μιας και ξεκίνησε μέσω Facebook, από το προσωπικό Προφίλ του Ares Kalogeropoulos.

Το μήνυμα " I AM GREEK AND Η WANNA GO HOME " καθώς και η αισθητική ματιά που συνοδεύει τις εικόνες, είναι δημιουργημένες ώστε να χτυπήσουν τις πόρτες του συναισθήματος εντός και εκτός Ελλάδας. Για αυτό το λόγο άλλωστε επικοινωνείτε στην Αγγλική γλώσσα. Το δεύτερο μήνυμα που συνοδεύει αυτήν την κίνηση είναι "Our Badget is our Love" που δηλώνει ξεκάθαρα πως απλώς και μόνο με την αγάπη μας για την Ελλάδα και τον κοινό στόχο, μπορεί αυτή η κίνηση να επικοινωνηθεί, έξω από χρηματοδοτήσεις και κονδύλια στήριξης. Η αγάπη μας και η εθελοντική μας εργασία για τον κοινό αυτόν Εθνικό στόχο είναι αρκετή και μάλιστα πιο ισχυρή από κάθε χρηματική υποστήριξη!

Ας κάνουμε κάτι για το όποιο η Ιστορία θα μας κοίτα με το ποιο τρυφερό της βλέμμα.
Σχόλια