Η ταυτότητα του Εθνικού Μουσείου της ΒαρσοβίαςΤην ταυτότητα του Εθνικού Μουσείου της Βαρσοβίας την βρήκα στο Behance στη σελίδα του graphic designer 
Dawid Cmok. Αυτό που μου άρεσε και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας ήταν η απλότητα και η σαφήνεια, τα έντονα χρώματα, ο έξυπνος συνδυασμός των γραμμάτων MNW, καθώς και ο συνδετικός τρόπος που λειτουργεί η ταυτότητα ανάμεσα στο κεντρικό και τα υπόλοιπα τέσσερα μουσεία.   


MNW :
Muzeum w Nieborowie i Arkadii. 
Muzeum Wnętrz w Otwocku Wielkim.
Muzeum Plakatu w Wilanowie.
Muzeum Rzeźby im. X. Dunikowskiego w Królikarni.Λίγα λόγια για το μουσείοΤο Εθνικό Μουσείο της Βαρσοβίας (Muzeum Narodowe w Warszawie), στην Πολωνία, είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία στην Πολωνία και το μεγαλύτερο στη Βαρσοβία. Περιλαμβάνει μια πλούσια συλλογή περίπου 11,000 εκθεμάτων από την αιγυπτιακή, ελληνική και ρωμαϊκή εποχή, μια εκτενή συλλογή Πολωνών ζωγράφων του 16ου αιώνα και μια συλλογή ξένων ζωγράφων (από την Ιταλία, Γαλλία, Φλάνδρα, Ολλανδία, Γερμανία και Ρωσία) συμπεριλαμβανομένου μερικά έργα ζωγραφικής από την ιδιωτική συλλογή του Αδόλφου Χίτλερ, που παραχωρήθηκαν στο Μουσείο από τις αμερικανικές αρχές στη μεταπολεμική Γερμανία. Το μουσείο επίσης στεγάζει νομισματικές συλλογές και μια συλλογή των εφαρμοσμένων τεχνών.