Avinoam Noma Bar. Τα πολλά πρόσωπα του αρνητικού χώρου



Ο Avinoam Noma Bar γεννήθηκε στο Ισραήλ και σπούδασε γραφιστική και τυπογραφία στην Jerusalem Academy of Art & Design πριν μετακομίσει στο Λονδίνο το 2001. Ο ίδιο περιγράφει την τέχνη του ως οπτική επικοινωνία, συνδυάζοντας τις ικανότητες του καλλιτέχνη, με τις δεξιότητες του εικονογράφου και του σχεδιαστή.


Avinoam Noma Bar
Έχει εκδώσει δύο βιβλία, «Τα πολλά πρόσωπα του Noma Bar» και «Ο αρνητικός χώρος» που έχουν γίνει σημεία αναφοράς, για τον κλάδο της γραφιστικής. Έχει εκθέσει έργα του σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων ατομικές εκθέσεις στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι.


An exhibition as part of the London Design Festival.

Τον Σεπτέμβριο του 2011, στο Λονδίνο στην έκθεση του Design Festival, η δουλειά του με τίτλο “Cut It Out”, επιλέχθηκε ως ένα από τα highlights του φεστιβάλ. Το έργο του αυτό ήταν υποψήφιο στην κατηγορία «Designs Of the Year 2012» για το Μουσείο Design.

To εξώφυλλο του βιβλίου «Ο αρνητικός χώρος» 
Το έργο του Noma έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας διάφορα βραβεία του κλάδου. Το πιο πρόσφατο βραβείο του ήταν το «Yellow Pencil» στο D&AD Awards Professional 2012 για την σειρά εξώφυλλων «Don DeLilo», που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το στούντιο «It's Nice That».




Σχόλια