ΤΗΕ ART OF REGGAE | 11th International Reggae Poster Exhibition

 

Mετά τη Jamaica, το Μεξικό, την Αμερική και την Ισπανία η έκθεση έρχεται και πάλι στην Ελλάδα

Το Κολέγιο Τέχνης & Design ΑΚΤΟ άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί την 11η διεθνή έκθεση Reggae Poster ΤΗΕ ART OF REGGAE. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις 80 καλύτερες αφίσες, που προέκυψαν από 3 διαγωνισμούς του International Reggae Poster Contest, στον οποίο συμμετείχαν, συνολικά, περισσότερες από 3000 αφίσες από 101 χώρες.

Ο διαγωνισμός οργανώνεται από τους Michael Thompson και Μαρία Παπαευσταθίου με στόχο την προώθηση της Reggae μουσικής . Η έκθεση που φιλοξενείται στον ΑΚΤΟ αποτελεί την 11η κατά σειρά έκθεση από την ίδρυση του διαγωνισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι  ανάμεσα στους 100 καλύτερες αφίσες του 2014 βρίσκονται και δύο έλληνες γραφίστες, ο Θεόδωρος Κονταξής από την Αθήνα και ο Σταύρος Δάμος από τη Θεσσαλονίκη.

Εγκαίνια | 27 Φεβρουαρίου 2015| 20:00
Εγκαταστάσεις ΑΚΤΟ, Ευελπίδων 11Α, Πεδίον Άρεως


Τα εγκαίνια της έκθεσης στην Αθήνα διοργανώνονται με την υποστήριξη του Προξενείου της Jamaica στην Ελλάδα και θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι κκ Michael Thompson και Μαρία Παπαευσταθίου, διοργανωτές του διαγωνισμού, και ο Θεόδωρος Κονταξής που έλαβε την 9η θέση στο διαγωνισμό, καλλιτέχνες και πολλοί φίλοι της μουσικής.

Ιδιαίτερη παρουσία στα εγκαίνια της έκθεσης θα έχουν οι Irie Action Soundsystem και ο dj Rankin Johnny καθώς και ο Dj FABRIZIO Mr  ROOTS'N'CULTURE από την Ιταλία οι οποίοι και θα ντύσουν την εκδήλωση με Reggae ακούσματα.


To blog Grafic Notes | Σημειώσεις Γραφιστικής συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα ονόματα των χορηγών επικοινωνίας της διοργάνωσης.Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου