Έκθεση Αφίσας e/Design your ExpressionΣτο πλαίσιο της 2ης Συνάντησης Νέων Γραφιστών, Toolkit Startup 2, πραγματοποιείται η έκθεση αφίσας «e/Design your Expression». Το Design Toolkit, διοργανωτής φορέας της εκδήλωσης, κάλεσε επαγγελματίες γραφίστες απ’ όλη την Ελλάδα να σχεδιάσουν αφίσες με θέμα την ελευθερία της έκφρασης. Στόχος της έκθεσης είναι, μέσω της οπτικής επικοινωνίας και του design, να προβάλλει το αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπου να χρησιμοποιεί τον λόγο, το σώμα του ή άλλα μέσα για να εκφράσει τις προσωπικές του θέσεις και απόψεις χωρίς παρέμβαση, λογοκρισία, ή καταστολή, και να προσφέρει ένα βήμα για αναστοχασμό πάνω στα βασικά μας δικαιώματα. 
Η έκθεση υλοποιείται με την πολύτιμη στήριξη του Δήμος Θεσσαλονίκης - Δημοτική Πινακοθήκη​ και τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας. 
Η έκθεση φιλοξενείται στο Αλατζά Ιμαρέτ, Κασσάνδρου 91-93, από τις 25 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου 2015. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 25 Απριλίου, στις 8:00 το βράδυ. 
Περισσότερες πληροφορίες: http://toolkitstartup.gr/el/exhibitions/e-Design-your-Expression.23/
Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας στην έκθεση ε/Design your Xpression
alati design atelierdolphins communication designMarc TheriaultSemiotik Design AgencyTommaso TaraschiΑιμίλιος ΓκαλίπηςAndriana Katsiki,Antigoni Chryssanthopoulou - inogitna, Antonia Vogiatzi, Vicky DeliVicky TheodoreliGeorgia DritsakouGeorge NikolaidisGeorge Enot Roussos,Mitena KavDimitris AnapliotisDimitris KanellopoulosDimitris Chatzelas,Theodore ManolopoulosTheodor MastrogiannisJoanna JellyGiannis GalanisIoannis ErgeletzisKalliopi KoutounidouKiki PatraliKlimis SymeonidisKonstantinos PavlidisLila SkanaviMaria Papaefstathiou,Michael KarakostasNikos GiurisArtnoise DesignersNikos Tsoutis,Pandelis ChatziiordanoglouStavros DamosStelios KirizakisStelios PseftogasDruantia GeorginaTina TouliΣχετικά άρθρα


Σχόλια