Toolkit Startup 2 - Eκθέσεις Αφίσας


Στο πλαίσιο της 2ης Συνάντησης Νέων Γραφιστών, Toolkit Startup 2, πραγματοποιούνται τρεις εκθέσεις αφίσας "Έκθεση Αφίσας με θέμα το Bulling", "W/Design4Life – Σχεδιάζουμε για τη Ζωή" και "Poster for Tomorrow – Δικαίωμα στην Εργασία". Διαβάστε περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες:


Poster Battle – Έκθεση Αφίσας με θέμα το Bullying 
Ready, set… design! Για 2η χρονιά, στο πλαίσιο της Συνάντησης Νέων Γραφιστών Toolkit Startup, το Design Toolkit, σε συνεργασία με το +design, πραγματοποίησε ανοιχτό διαγωνισμό σχεδιασμού αφίσας με θέμα το bullying. Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε σπουδαστές-σπουδάστριες γραφιστικής και οπτικής επικοινωνίας. Οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν από επιτροπή που απαρτίζεται από καταξιωμένους Έλληνες επαγγελματίες στον χώρο της γραφιστικής και του design.
Οι 50 αξιολογότερες αφίσες θα εκτεθούν στην Toss Gallery (Βηλαρά 1 & Συγγρού, Θεσσαλονίκη, πάνω από το La Doze Bar), από τις 25/04 έως τις 4/05. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 8:30μμ – 2:00πμ. 
Στα εγκαίνια της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 25/04, στις 10:00μμ, θα ανακοινωθεί ο νικητής/νικήτρια του διαγωνισμού, που θα βραβευτεί με μια ετήσια υποτροφία για προπτυχιακές σπουδές στο ΑΚΤΟ Art & Design College, σε πρόγραμμα της επιλογής του/της. Η δεύτερη και τρίτη καλύτερη συμμετοχή θα βραβευτούν με εκδόσεις από το +design. 

Περισσότερες πληροφορίες: http://toolkitstartup.gr/…/exhib…/Bullying-Poster-Battle.34/



Έκθεση Αφίσας W/Design4Life –
Σχεδιάζουμε για Ζωή

Το Design Toolkit, διοργανωτής φορέας της εκδήλωσης, κάλεσε γυναίκες γραφίστριες απ’ όλη την Ελλάδα να σχεδιάσουν αφίσες με θέμα την ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού. Στόχος της έκθεσης είναι, μέσω της οπτικής επικοινωνίας και του design, να συμβάλλει στη δημιουργική ανάδειξη ενός σοβαρού κοινωνικού θέματος και στην ενημέρωση του κοινού.
Η έκθεση πραγματοποιείται με την πολύτιμη συνεργασία του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.
Η έκθεση φιλοξενείται στον Πολυχώρο Tabya, Κ. Μελενίκου 14 (απέναντι από τη Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ), από τις 23 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου 2015. Οι ώρες λειτουργίας είναι 10 το πρωί με 10 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 23 Απριλίου, στις 7:30 το βράδυ.
Περισσότερες πληροφορίες: http://toolkitstartup.gr/el/home/





Έκθεση Αφίσας Poster for Tomorrow –
Δικαίωμα στην Εργασία

Το Poster for Tomorrow είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με έδρα τη Γαλλία που κάθε χρόνο διοργανώνει ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό αφίσας πάνω σε ένα επιλεγμένο θέμα κοινωνικού ενδιαφέροντος. Για το 2014, η έκθεση έχει θέμα το Δικαίωμα στην Εργασία – δηλαδή το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να μην αντιμετωπίζει στον χώρο εργασίας διακρίσεις λόγω φύλου, ηλικίας, ή εθνικότητας, και να εισπράττει δίκαιη μισθολογική αμοιβή για την εργασία του. Στόχος της έκθεσης είναι να αναδείξει τη σημασία αυτού του δικαιώματος για την προστασία από φαινόμενα όπως η παιδική εργασία, οι εργασιακές διακρίσεις και η εκμετάλλευση σε οποιαδήποτε μορφή.
Η έκθεση υλοποιείται με την πολύτιμη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, στους χώρους του οποίου φιλοξενείται, στην αίθουσα Allatini-Dassault, Λεωφ. Στρατού 2Α, από 24 Απριλίου ως 2 Μαΐου 2015. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 5 με 9 το απόγευμα, και η είσοδος είναι ελεύθερη. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 24 Απριλίου, στις 8:00 το βράδυ.
Περισσότερες πληροφορίες: http://toolkitstartup.gr/el/home/





Σχετικό άρθρο
Toolkit Startup 2 – η γιορτή της δημιουργικότητας ξανά εδώ!



Σχόλια