ASK | Το σχέδιο είναι επάγγελμα από την Ένωση Γραφιστών Ελλάδας


Η Ένωση Γραφιστών Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα με τίτλο: “ASK | Το σχέδιο είναι επάγγελμα” το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015, 11:00-17:00, στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών - Αμφιθέατρο “Giorgio De Chirico”.
Η ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες και συζήτηση σε θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του χώρου της οπτικής επικοινωνίας (νέους και παλιότερους) και σχετίζονται με ζητήματα καθημερινά και πρακτικά. Θέματα που δεν διδάσκονται στις σχολές και αφορούν την πνευματική ιδιοκτησία, τις καταχωρήσεις και τις κατοχυρώσεις, τις προσφορές, τις συμβάσεις, τις χρηματοδοτήσεις, τα λογιστικά καθώς και συμβουλές πάνω στις συνεργασίες με διεθνές πελατολόγιο.

Στόχος είναι να ενημερωθούν οι φοιτητές και οι επαγγελματίες γύρω από τα παραπάνω θέματα, ακούγοντας αρχικά και συνομιλώντας στη συνέχεια με τους προσκεκλημένους ομιλητές. Όλες οι εισηγήσεις θα έχουν πρακτικό προσανατολισμό και θα είναι επικεντρωμένες στις ανάγκες του κλάδου.

Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν η Αιμιλία Κάντα (Somethink Creative Group), ο Χάρης Τσέβης και ο Γρηγόρης Τσακνάκης (mousegraphics) με σκοπό να συζητήσουν για τις συνεργασίες με πελάτες εντός και εκτός Ελλάδας. Συνεργασίες που μπορούν να δώσουν λύσεις βιωσιμότητας.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν επίσης εκπρόσωποι του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας του Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, καθώς και ένας Σύμβουλος καινοτομίας, ένας Λογιστής και ένας Νομικός.

Για αγορές εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες > www.ggda.gr/ask

Σχόλια