Έκθεση Syskevasia 2016


Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στον τομέα της συσκευασίας στην χώρα μας, η έκθεση Syskevasia ετοιμάζεται και επιστρέφει στο AthensMetropolitanExpo (www.metropolitanexpo.gr), 8-11 Οκτωβρίου 2016και τα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά.
210 εταιρείες (από Αττική, περιφέρεια και εξωτερικό) τόσο από τον χώρο των μηχανημάτων όσο και από τον χώρο των υλικών συσκευασίας, εκτυπώσεων και logistics, έχουν ήδη κλείσει θέση (με τον αριθμό να αυξάνεται μέρα με τη μέρα) με συνέπεια να έχει καλυφθεί το 95% της ήδη σχεδιασμένης επιφάνειας με νέες συμμετοχές, νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες να περιμένουν τους επισκέπτες. Η προκαταρκτική λίστα εκθετών είναι στην διάθεση των επισκεπτών μας.

Μετά από τις τελευταίες διοργανώσεις, η έκθεση Syskevasia συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στοχεύει να αναδείξει και να προωθήσει ακόμα παραπάνω τον κλάδο της συσκευασίας στους Έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες που θα την επισκεφθούν για 4 ημέρες.

Παράλληλα με την έκθεση, όπως και την προηγούμενη φορά θα διοργανωθούν ημερίδες και συνέδρια από διάφορους φορείς του κλάδου (όπως Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών Συσκευασίας, 'Ενωση Ελλήνων Χημικών, Σωματείο Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος και Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών), κάτι που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα πολλών επισκεπτών αλλά και εκθετών.

Η έκθεση Syskevasia ήδη έχει ξεκινήσει την διαφημιστική της καμπάνια μέσω των κλαδικών εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων και αναμένεται να ενταθεί πριν την έκθεση μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την αποστολή έντυπων & ηλεκτρονικών προσκλήσεων και μηνυμάτων sms.

Εμείς οι Οργανωτές, από την μεριά μας, όπως κάθε φορά θα φροντίσουμε έτσι ώστε εκθέτες, επισκέπτες, συνεργάτες να έχουν τα μέγιστα οφέλη από την πολύ σημαντική αυτή διοργάνωση του κλάδου.

Οτιδήποτε χρειαστείτε για την έκθεση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.syskevasia-expo.grκαθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ: 210/8056205, 207 και στο email: info3ek@otenet.gr

Προγραμματίστε έγκαιρα την συμμετοχή σας ή την επίσκεψή σας.

Σχόλια