Φυλλάδια που είναι εργαλεία marketing


Ένα φυλλάδιο είναι ένα έντυπο που, ως επί το πλείστον, περιέχει διαφημιστικό υλικό ή πληροφορίες για ένα προϊόν. Ακριβώς όπως οι επαγγελματικές κάρτες, oι ιστοσελίδες κ.ο.κ. έτσι και τα φυλλάδια είναι εργαλεία marketing που έχουν ως στόχο τους την προώθηση και τη διαφήμιση της ίδιας της εταιρίας και των προϊόντων της.  Ένα ελκυστικό φυλλάδιο πρέπει να έχει μια επαγγελματική και πρωτότυπη σχεδίαση, ώστε να κάνει αισθητή την παρουσία μιας εταιρίας, ενισχύοντας τις πωλήσεις της και βελτιώνοντας την "εικόνα" της.
Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να επιλέγεται ένας δημιουργικός και μοναδικός σχεδιασμός, που να περιέχει όσες πληροφορίες χρειάζονται ώστε να ενημερώνει τον παραλήπτη, προτρέποντάς τον να κάνει το "επόμενο βήμα". 
Σε αυτό το άρθρο, έχω συλλέξει κάποια ενδιαφέροντα φυλλάδια τα οποία σχεδιάστηκαν για εταιρίες με διαφορετικά αντικείμενα. Τολμηρές βιβλιοδεσίες, παράξενα κοπτικά, όμορφα χαρτιά, έντονα χρώματα, ακριβές εκτυπώσεις είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά των φυλλαδίων που ακολουθούν. 


W Hotel New York Brochure





Advanced Digital Identity Brochure by RGB Studio





Carpathia Office House Brochure Paul Marcinkowski






CHP Brochure By Nicole Kraieski







Creamfields By RGB Studio




Ewaan Corporate By Omar Reda





A5 Brochure By Michael Schepis





Richard Moran Photography





Silkroad Project Brochure by Megan Brock






Vespa brochure by niggez

Σχόλια